3. října 2019

Instinkty

Seriál Teen Wolf skončil, už je to nějaký rok, ale mně se docela hodně líbil. Hlavně se mi ale líbilo to, co zrovna neprozkoumal z důvodu, že to byl TEEN Wolf, tedy "dospělý svět", Eichenův dům, vedlejší postavy jako Deatona, Petera, trochu i samotnou Melissu, a protože mě chytla múza, rozhodla jsem se přetvořit si ho ve vlastní verzi. Navíc je velice tvárný i v tom, že součástí jeho universa bez jakýchkoli změn můžou být další seriály a náznaky toho uvidíte - konkrétně The Vampire Diaries, hodí se tam i Lucifer, Midnight, Texas, klidně by se tam dal zakomponovat i Grimm, a víte co, Preacher by fungoval taky. Z 95 % to však bude "klasický" Teen Wolf z "neteen" pohledu.


Jak to bylo se Scottem McCallem a jeho smečkou odvyprávěl seriál celkem detailně. Ale co když jeho rodina nebyla jen rozvedená matka - člověk, ale co když kolem sebe měl pár čarodějnic, které se v nadpřirozeném světě vyznaly mnohem víc než on? Jak pak může jejich přítomnost všechno ovlivnit a hlavně, co bude jejich vlastní osud? Zvláště osud jeho tety Danielle, která si nemůže pomoct a vždycky ji její instinkty dovedou do cesty nějakému maniakovi s tesáky.

Povídka započatá v roce 2019. Od jejího pokračování jsem ale nakonec upustila. Sestavila jsem výrazné změny ve světě i postavách a dotvořila podrobnosti, v jakých jsem neměla jasno. To vše znamenalo nutnost kompletního přepracování, jež se bude týkat stejného období, a tak nemá smysl psát dvě verze stejných událostí s prakticky stejnými postavami. 

Žádné komentáře:

Okomentovat